ΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑ

NOMIKΑ ΝΕΑ LAW BLOG

NOMIKΑ ΝΕΑ LAW BLOG

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Οι γερμανικές αποζημιώσεις

Παρασκευόπουλος: Θα αποζημιώσουν το Δίστομο οι ΓερμανοίΩς κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση ότι ο νέος Υπουργός προτίθεται να δώσει συνέχεια στις δικαστικές αποφάσεις που έχουν ήδη εκδοθεί από τα δικαστήρια προσθέτοντας την υπογραφή του όπως απαιτεί ο νόμος ώστε να εφαρμοσθούν.
Παρότι είναι γνωστό ότι το διάβημα αυτό το αποφεύγουν πολλοί υπουργοί αρχής γενομένης από τον τότε Κ. Καστανίδη, μέχρι σήμερα το γεγονός ότι ο νυν διανοείται να τηρήσει τη νόμιμη υποχρέωσή του ταράζει τα νερά.
Ειδήσεις επί ειδήσεων κυκλοφορούν και στο facebook ήδη μετά τις διάφορες ζωοφιλικές και λοιπές ηθικού τύπου κινήσεις προστέθηκε και η κίνηση κατά της είσπραξης των οφειλομένων.
Η νομική διάσταση του ζητήματος περιορίζεται στο γεγονός ότι ο Υπουργός έκανε τη δουλειά του αντί να σφυρίζει αδιάφορος. Και τι υπουργός δικαιοσύνης θα ήταν αν δεν μεριμνούσε για την τήρηση των δικαστικών αποφάσεων? Μα όπως και οι προηγούμενοι φυσικά! Απαξιωτικός για τη δικαιοσύνη, απαξιωτικός για την ανομία.
Σκεφθείτε τώρα που τόσοι συμπολίτες μας γερμανοτσολιάδες υποφέρουν που θα θιγούν γερμανικά συμφέροντα τι θέση έχει η δικαιοσύνη που δικάζει τώρα τη Siemens!
Mπροστά στο φόβο να κάψουν δημοσίως τα γερμανικά τους αυτοκίνητα σε ένδειξη υποστήριξης οι συμπολίτες μας θα αφήσουν και την τελευταία ελπίδα που υπάρχει (γιατί ούτως ή άλλως για ελάχιστες μιλάμε) να τηρηθεί ο νόμος.
Και όλα αυτά γιατί ο κ. Παρασκευόπουλος σκέπτεται να τηρήσει το νόμο και να υπογράψει ως οφείλει ...
Ποιός μετά θα παραπονείται για την ανομία ?

Δεν υπάρχουν σχόλια: